Van Bergen: "Ik ben niet door de mand gevallen, dat sowieso niet"

Mitchell van Bergen aan de bal in de Ligue 1
Mitchell van Bergen aan de bal in de Ligue 1 Foto: © Pro Shots

Mitchell van Bergen heeft donderdagavond zijn handtekening gezet onder een vierjarig contract bij FC Twente. De rappe vleugelaanvaller is blij met die langdurige verbintenis.

"Ik ben super blij. Ik heb voor vier jaar getekend, daar spreekt vertrouwen uit. Ik ben hartstikke blij om hier te zijn", zegt Van Bergen in gesprek met ESPN. "Ik zat bij Reims beetje op een dood spoor. Ik wil heel graag weer voetballen en laten zien wat ik kan. Ik denk dat dit de juiste club is en de juiste stap voor mij om dat te kunnen laten zien."

Van Bergen maakte twee jaar geleden de overstap van SC Heerenveen naar Stade Reims. "Ik heb een prima start gehad en een paar wedstrijden gewoon gespeeld", geeft hij aan. "Alleen werd ik daarna gelijk teruggezet naar het tweede. Daar is het een beetje misgelopen. Ik ben niet door de mand gevallen of door het ijs gezakt, dat sowieso niet. Ik heb me nog wel in het eerste terug weten te knokken. Daar ben ik super trots op. Alleen is het niet zo gelopen als dat het had moeten lopen."

Lees meer:
0 reacties