Van Bergen hakt knoop door en kiest voor Frans avontuur'

Mitchell van Bergen gaat hoogstwaarschijnlijk binnenkort een contract tekenen bij het Franse Stade de Reims. Berichten hierover bereikten eerder vandaag FeanOnline al en wordt inmiddels ook gemeld door het Engelse The Northern Echo.

De krant meldt dat Middlesbrough verder aan het kijken is naar nieuwe vleugelspelers nadat de belangenbehartigers van Van Bergen hebben aangegeven dat zijn voorkeur uitgaat naar Reims. Boro was in een eerder stadium al tot een akkoord gekomen met SC Heerenveen, pas later meldde Reims zich.

De Fransen zullen Van Bergen op dezelfde voorwaarden overnemen van SC Heerenveen, voor circa twee miljoen euro. Een aanzienlijk deel (circa 400.000 euro) daarvan gaat naar zijn oude club Vitesse. De Friezen hopen deze transferperiode (voor woensdag) nog een opvolger te kunnen strikken.

Stade de #Reims lijkt beste papieren te hebben in de strijd om Mitchell van Bergen. In tegenstelling tot #MiddlesbroughFC spelen de Fransen op het hoogste niveau, kent hij er al twee oud-Heerenveners (Zeneli en Faes) en is het op rijafstand van Brabant. #Boro #SCHeerenveen ????????

— Marcel Koppers (@marcelkoppers) August 26, 2021

Middlesbrough target Mitchell van Bergen is set to join Reims https://t.co/xYsVkGGu0P

— The Northern Echo (@TheNorthernEcho) August 26, 2021

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo 22 mei 2022, 14:30
Eredivisie
AZ -
-
SC Heerenveen -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
6 Vitesse 34 -9 51
7 FC Utrecht 34 5 47
8 SC Heerenveen 34 -13 41
9 SC Cambuur 34 -17 39
10 RKC Waalwijk 34 -11 38
Bekijk de hele stand