Van Beek ziet transfer wel zitten: "Maar zeg niet overal 'ja' op"

Sven van Beek
Sven van Beek Foto: © BSR Agency

Na de harde oorwassing tegen PSV hoopt SC Heerenveen zich vrijdagavond tegen Almere City weer te herpakken. De club uit Friesland heeft nog altijd een kleine kans op het behalen van play-offs.

SC Heerenveen moet in de laatste drie wedstrijden zes punten meer dan Go Ahead Eagles of zeven punten meer dan Sparta Rotterdam pakken. "Ik denk dat we naar onszelf moeten kijken en het van wedstrijd tot wedstrijd moeten beleven, gewoon vol gas vooruit en de drie punten pakken", stelt Sven van Beek in Omrop Fryslan. "En wat er daarna bij Sparta of de Eagles gebeurt, zien we daarna wel weer. We moeten er eerst alles aan doen om te winnen."

Voor Van Beek zouden het zomaar de laatste wedstrijden in een SC Heerenveen-shirt kunnen zijn. De aanvoerder heeft nog een contract tot medio 2025, maar werd in de winter al gelinkt aan een transfer. "Ik word hier heel erg gewaardeerd, maar ik heb nooit onder stoelen of banken gestoken dat ik eens een mooie stap wil maken naar het buitenland", geeft hij toe. "Puur voor de ervaring. Als die trein voorbijkomt, zou ik er wel naar luisteren, maar ik zou niet overal 'ja' op zeggen."

Lees meer:
0 reacties