Van Beek ziet: "Hebben het lastig tegen dit soort tegenstanders"

Sven van Beek
Sven van Beek Foto: © Orange Pictures

SC Heerenveen beleefde zaterdag een pijnlijke avond tegen FC Volendam. In eigen huis werd met 1-2 verloren van de hekkensluiter van de Eredivisie.

Na afloop was een balende Sven van Beek realistisch. "De wedstrijd verloopt zoals we verwacht hadden. Zij graven zich in en hebben twee counters", vertelt hij voor de camera bij ESPN. "Wij hebben in de eerste helft de kansen gehad, die moet je maken om meer ruimte te krijgen. Kut dat zij hem dan wel maken. Blijkbaar hebben we het lastig tegen dit soort tegenstanders."

SC Heerenveen zat de laatste weken in de lift, maar verliest weer voor de tweede week op rij. "We waren bezig aan een goede reeks die we door wilden trekken, maar dat is niet gelukt", zucht Van Beek. "De competitie is sowieso raar dit jaar. Voor je het weet sta je weer zeventiende."

De aanvoerder van SC Heerenveen zag met name na rust dat het niet meer lukte om tot veel kansen te komen. "Tweede helft hebben we te weinig gecreëerd. We moeten het iets beter uitspelen, maar zij hebben het ook goed gedaan", geeft hij toe. "We hebben volgens mij 75% balbezit gehad, maar zij staan met de drie punten."

Lees meer:
0 reacties