Van Beek: "Tegen iets kleinere clubs laten we het maar gebeuren"

Sven van Beek baalt
Sven van Beek baalt Foto: © Pro Shots

SC Heerenveen verloor zondag met 2-3 van FC Utrecht. De Domstedelingen stonden tot de negentigste minuut met 0-3 voor, totdat Patrik Walemark in de blessuretijd nog twee doelpunten maakte. Centrale verdediger Sven van Beek weet wat er afgelopen weekend misging tegen FC Utrecht.

"We werden op bepaalde momenten gewoon afgetroefd", begint Van Beek bij Omrop Fryslân. "De eerste twintig minuten ging het wel aardig gelijk, maar toen werden we geklopt in een standaardsituatie. Dat is niet de eerste keer dit seizoen."

Van Beek heeft een mogelijke verklaring voor de soms pijnlijke nederlagen tegen clubs buiten de topdrie. "Ik heb het idee dat we het tegen iets kleinere clubs maar een beetje laten gebeuren, en dat we tegen de 'topclubs' ineens wel keihard gas kunnen geven."

SC Heerenveen heeft nog altijd zicht op de play-offs, met vier punten achterstand op nummer negen Sparta. Van Beek: "We moeten dit analyseren en kijken waar het beter kan. Als we vandaag gewonnen zouden hebben, deden we goede zaken. Het wordt wel lastig nu om de play-offs te halen", aldus Sven van Beek.

Lees meer:
0 reacties