Van Beek op zijn hoede: "Iedereen heeft het lastig in Almere"

Sven van Beek viert de overwinning op Ajax
Sven van Beek viert de overwinning op Ajax Foto: © BSR Agency

Sven van Beek heeft niet lang wakker gelegen van de 0-8 nederlaag tegen PSV. Bij de verdediger van SC Heerenveen ging de knop al snel om.

SC Heerenveen kreeg vorige week enorm op hun donder van PSV, maar bij Van Beek glijdt zo'n teleurstelling er snel af. "Voor mij persoonlijk wel, maar soms ben je wel even aangeslagen. Ik heb daar zelf geen moeite mee", vertelt hij bij SC Heerenveen TV. "De ene week praat iedereen vol lof over je en daarna kan het weer een hele andere wereld zijn. We hebben nog genoeg om voor te spelen, dus we moeten positief blijven."

Daarmee doelt Van Beek op de jacht naar play-offs, die vanavond verder gaat op bezoek bij Almere City. Een aantal maanden geleden boekten de Friezen nog een klinkende zege op de promovendus. "Dat was een goeie wedstrijd van onze kant. We zijn nu een aantal maanden verder", benadrukt de aanvoerder. "Almere is een goeie ploeg waar iedereen het lastig heeft om voor te spelen. Wij moeten op ons scherpst zijn en onze persoonlijke duels winnen willen we een resultaat boeken."

Lees meer:
0 reacties