Van Beek legt contractverlenging uit: "Dan is de keuze vrij simpel"

Sven van Beek blijft langer bij SC Heerenveen. De 28-jarige centrale verdediger tekende woensdag een overeenkomst die hem tot de zomer van 2025 in het Abe Lenstra Stadion houdt. Van Beek is erg blij met het contractnieuws.

"Ik heb een nieuw contract voor drie jaar getekend", zo begint Van Beek in gesprek met SC Heerenveen TV. "Ik heb het hier super naar mijn zin en we hebben vorig seizoen een mooi seizoen gehad. Daar wil ik graag een langer vervolg aan geven."

Was het een makkelijke keuze voor Van Beek? "Natuurlijk ga je wel nadenken over bepaalde situaties. Kies je ervoor om naar het buitenland te gaan deze zomer of wil je langer bij de club blijven? Daar heb ik wel even over moeten nadenken, alleen denk ik dat ik het hier heel erg naar mijn zin heb."

Van Beek vervolgt: "Ik heb een leuk team om mij heen en dat is ook heel veel waard. Mijn vriendin is ook zwanger en die vindt het fijn om gewoon in Nederland te kunnen bevallen. Dus dat is ook heel mooi. Ik word hier gewaardeerd en heb het hier heel erg naar mijn zin. Dan is de keuze vrij simpel."

Van Beek is zeer content dat hij dit seizoen de aanvoerder is van SC Heerenveen. "Dat is hartstikke mooi. Dat is ook de waardering die je krijgt van de club en vanuit de trainer. Dat betekent dat je het goed hebt gedaan. Ik denk dat je daar wel trots op mag zijn."

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Agenda
zo
4/06
FC Twente
14:30
SC Heerenveen
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
8 SC Heerenveen 34 -6 46
9 RKC Waalwijk 34 -14 41
10 Vitesse 34 -5 40
11 Go Ahead Eagles 34 -10 40
Bekijk de hele stand