"Van Beek en Bochniewicz zitten er niet lekker in op dit moment"

Sven van Beek en Pawel Bochniewicz
Sven van Beek en Pawel Bochniewicz Foto: © Pro Shots

Sven van Beek en Pawel Bochniewicz steken momenteel niet in hun allerbeste vorm. Het verdedigende centrale duo van SC Heerenveen maakt geen indruk, en krijgen veel doelpunten om de oren. Afgelopen week scoorden zowel FC Twente als FC Utrecht drie goals in het Abe Lenstra Stadion.

Clubwatcher Sander de Vries en analist Jan Vlap vinden dat sommige goals wel op het conto van Van Beek en Bochniewicz te schrijven is. "Laten we maar gewoon in alle eerlijkheid vaststellen dat Van Beek en Bochniewicz er niet lekker inzitten op dit moment", zo begint De Vries bij Omroep Abe. Vlap haakt in: "Die derde goal van FC Utrecht vind ik typerend voor Bochniewicz, en hoe hij er op dit moment inzit."

"Hij doet zijn best, maar na twee keer kappen dacht Sam Lammers: laat ik hem er maar inschieten." De Vries vond dat SC Heerenveen kansloos heeft verloren van FC Utrecht: "Het was een waardeloze avond." Vlap besluit: "Ik ging er met volle hoop heen, helemaal na die wedstrijd tegen FC Twente. Ik dacht: dit wordt een leuk potje", aldus Jan Vlap. Uiteindelijk werd het 2-3 voor FC Utrecht.

Lees meer:
0 reacties