Van Beek eerlijk over toekomst: "Zoals het er nu naar uitziet..."

Sven van Beek
Sven van Beek Foto: © BSR Agency

Sven van Beek is benieuwd naar de trainer Robin van Persie. Of de verdediger van SC Heerenveen wel opnieuw gaat samenwerken met zijn oud-teamgenoot van Feyenoord, is nog afwachten. 

Van Beek, die nog maar een seizoen op zijn contract heeft staan, werd afgelopen winter al gelinkt aan een transfer en kan deze zomer voor een gelimiteerde transfersom weg. Toen was er interesse vanuit Japan, maar volgens de aanvoerder speelt dat op dit moment niet. "En zoals het er nu naar uitziet, sluit ik in de voorbereiding gewoon aan bij Heerenveen", vertelt hij aan de Leeuwarder Courant

De 29-jarige verdediger verzekert dat hij geen transfer hoéft te maken. "Ik heb altijd gezegd dat als de kans zou komen om naar het buitenland te gaan, ik daar zeker over na zou denken. Aan de andere kant: ik zit in Heerenveen goed op mijn plek, ben aanvoerder en wordt hier gewaardeerd", legt hij uit. "Ik ruil dit niet zomaar in voor iets anders." Naar verluidt kan Van Beek deze zomer voor slechts een paar ton opgehaald worden. 

Lees meer:
0 reacties