Van Basten analist tijdens EK: "Hij is zo lekker onvoorspelbaar"

Marco van Basten
Marco van Basten Foto: © Pro Shots

NOS-presentator Sjoerd van Ramshorst vindt het mooi om met Marco van Basten samen te werken. Het tweetal zal tijdens het EK in Duitsland met elkaar aan tafel zitten bij de talkshow over het eindtoernooi: Studio Fußball. Dat wordt vijf weken lang uitgezonden door de NOS.

Naast voormalig SC Heerenveen-trainer Van Basten is ook Guus Hiddink aanwezig als analist aan tafel bij Van Ramshorst. De presentator kijkt er echter vooral naar uit om samen te werken met Van Basten. "Natuurlijk omdat hij een enorme voetballegende is, maar ook omdat het toernooi net als in 1988 in Duitsland is", zo vertelt Van Ramshorst tegen Voetbal International. "Natuurlijk gaan we wat parallellen trekken met dat toernooi."

"Maar het leukste aan Van Basten vind ik dat hij zo lekker onvoorspelbaar is. Dat maakt hem een hele goede televisietalkshowgast. Net als Guus Hiddink. Een leuke, gezellige en kundige man die heel veel toernooien heeft meegemaakt. Hij is nog zo scherp", zo besluit Sjoerd van Ramshorst. Aanstaande vrijdag begint het EK, met de openingswedstrijd tussen Duitsland en Schotland. Oranje speelt zondag in Hamburg tegen Polen haar eerste duel. 

Lees meer:
0 reacties