Van Amersfoort is gretig: "We moeten knallen met zijn allen"

Pelle van Amersfoort
Pelle van Amersfoort Foto: © BSR Agency

Pelle van Amersfoort wil de goede lijn waar SC Heerenveen in zit doortrekken. Toch vond hij het spel niet goed in de thuisoverwinning tegen PEC Zwolle (2-0), dat vertelt hij tegenover ESPN.

Van Amersfoort geeft aan dat de Friezen een verdiende zege hebben geboekt. “Verder was het een saaie wedstrijd. Wij voelden ook dat het heel moeizaam ging. Dan is het wel heerlijk dat je hem toch kunt winnen.” Hij geeft dan ook toe dat het niet vanzelf ging. “We hebben andere wedstrijden gespeeld waarbij het ook niet vanzelf ging en dat je dan niet wint. Deze keer win je wel, dus we hebben terecht de punten gepakt.”

Toch ziet de aanvaller wel dat het steeds beter gaat. “Je merkt dat we steeds meer op elkaar ingespeeld raken en we zitten in een flow die we moeten doortrekken. Dan willen we gewoon voor de play-offs gaan. Dat is de doelstelling.” Ook denkt hij dat het team steeds stabieler wordt. “Die wedstrijden die we in de laatste minuut verloren hebben, denk ik dat we pech hadden. Daar hadden we ook heel veel wedstrijden kunnen winnen. We moeten dit gewoon vasthouden en knallen met zijn allen”, besluit hij.

Lees meer:
0 reacties