Van Amersfoort ging in zee met verkeerde makelaar: "Vertrouwde hem"

SC Heerenveen-speler Pelle van Amersfoort schoof aan bij SportCast op Omrop Fryslan. Hij sprak hier onder andere over zijn buitenlandse avontuur en zijn terugkeer bij Heerenveen.

"Ja dat wilde ik eigenlijk wel", antwoordt Van Amersfoort op de vraag of hij langer in het buitenland had willen voetballen. "Ik was dat wel van plan maar ik heb op dat moment de verkeerde manager/makelaar vertrouwd. Ik ga geen namen noemen, maar dat ging niet helemaal lekker. Er kwamen genoeg mooie clubs voorbij, maar ik hoorde telkens wacht nou maar er komt nog wat mooiers."

"Uiteindelijk wacht je te lang en gaan die clubs ook weer weg", gaat de middenvelder annex aanvaller verder. "Toen kwam ook nog eens het WK waardoor clubs totaal niet meer bezig waren met spelers halen. Gelukkig wist ik dat Heerenveen mij toen nog wilde hebben, dus heb ik besloten om terug te keren."

"Ik had mijn zinnen gezet op de Italiaanse competitie", zegt de inmiddels 27-jarige speler. "Er was interesse van ploegen van het tweede niveau, maar mij werd toen gezegd dat ik moest wachten op wat beters. Dat kwam niet, daarom heb ik nu ook geen contact meer met die zaakwaarnemer."

"Ik zit nog steeds bij hetzelfde bureau, maar anderen hebben het voor mij opgepakt. Zij zijn nu wel gewoon heel erg met mij bezig en bellen mij ook regelmatig, dus dat is fijn. Het was gewoon een lastige situatie, en ik was daarin machteloos", eindigt Van Amersfoort.

Lees meer:
0 reacties