Update: 'Wolff Eikrem op weg naar Griekenland'

Cardiff City en Wolff Eikrem zijn tot een akkord gekomen over een ontbinding van het contract, meldt de Engelse club op haar officiële website. De 24-jarige Noor is daardoor per direct transfervrij.

De voormalig SC Heerenveen-middenvelder kwam vorig seizoen tot slechts zes optredens, waarvan één keer als invaller. Ook dit seizoen is zijn situatie uitzichtloos, waardoor beide partijen overeenstemming hebben bereikt over het verbreken van de huidige verbintenis.

Eikrem, die door zijn landgenoot Ole Gunnar Solskjaer naar Engeland werd gehaald, kwam eerder uit voor Molde FK en Manchester United.

Update 22 december, 15.17 uur: Volgens Wales Online is Celtic een goede gegadigde om Wolff Eikrem van zijn clubloze bestaan af te helpen. De Schotse landskampioen heeft behoefte aan een middenvelder en de Noorse trainer Ronny Deila kent Eikrem goed van zijn tijd als trainer in Noorwegen.

Update, 28 december, 11:26 uur: Niet Celtic maar PAOK lijkt de nieuwe club van Wolff Eikrem te worden. Volgens het Noorse Romsdals Budstikke zijn de middenvelder en de Griekse club in onderhandeling over persoonlijke voorwaarden. Ook vanuit Duitsland schijnt er interesse te zijn. Vroegere club Molde FK en Malmö lijken de komst van Eikrem al uit het hoofd gezet te hebben.

Lees meer: