Update: Hansma wilde vol voor Plet gaan bij vertrek Finnbogason

Heerenveen is achter de schermen druk bezig om een geschikte opvolger voor Finnbogason te vinden, mocht de IJslander alsnog verkocht worden. Naast de Kroaat Kramaric staat ook Plet op de scoutingslijst van de Friezen als opvolger voor Finnbogason, zo laat Jaap de Groot van de Telegraaf aan FOX Sports weten. 

Johan Hansma zou de belangenbehartiger van Plet (25) eerder al hebben laten weten dat de spits naar Friesland komen kan mocht Finnbogason vertrekken. Nu Hansma echter op non-actief staat is het nog maar de vraag of de spits nog steeds in beeld is als opvolger van de IJslandse doelpuntenmachine.

Plet kan op weinig speeltijd bij FC Twente rekenen en mag vertrekken. Ook FC Utrecht zou interesse hebben in de diensten van de aanvaller. Deze club zou Plet echter alleen op huurbasis willen overnemen.

Update 28 augustus (10:00) - Winny Haatrecht, zaakwaarnemer van Plet, laat woensdag aan de Telegraaf weten dat Plet hoog op de verlanglijst van Hansma stond: "Glynor was de beoogde opvolger van Finnbogason," aldus Haatrecht. 

"Technisch directeur Johan Hansma heeft de toezegging gedaan dat hij vol voor de komst van Glynor zou gaan, maar zijn rol is uitgespeeld. Dus ik weet niet of die afspraak nog staat," aldus de zaakwaarnemer.

Haatrecht heeft echter nog hoop: "Ik neem aan dat de keuze voor Glynor met Marco van Basten is besproken. We wachten maar af."

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
8 SC Heerenveen 34 -6 46
9 RKC Waalwijk 34 -14 41
10 Vitesse 34 -5 40
11 Go Ahead Eagles 34 -10 40
Bekijk de hele stand