Update: Ex-Heerenvener Dreyer maakt officieel overstap naar Rusland

Met drie goals en vijf assists in de eerste zes wedstrijden van het nieuwe seizoen, heeft oud-Heerenvener Anders Dreyer de aandacht getrokken van vele clubs. Volgens het Deense Ekstrabladet is een Russische club het meest concreet voor de aanvaller van FC Midtjylland.

Om welke club het gaat is nog niet bekend, maar wel dat het zo'n zeven miljoen euro over heeft voor Dreyer. De Deense vleugelspeler speelde in 2019 een half seizoen voor SC Heerenveen, nadat hij - tot grote verrassing van SC Heerenveen - werd teruggeroepen door Brighton en verkocht aan Midtjylland.

Onder trainer Johnny Jansen kwam Dreyer bij SC Heerenveen tot dertien duels, voornamelijk als invaller.

Se væk, FC Midtjylland-fans... Russisk bud på Anders Dreyer på 52 mio. kr. Det ligner noget, som ulvene er parat til at acceptere - med @ThomasNAndersen #sldk #fcm https://t.co/Rm2takLGc8

— Klaus Egelund (@klausegelund) August 25, 2021

Update 28 augustus: Anders Dreyer is de komende jaren speler van Rubin Kazan. De 23-jarige Deen zette zaterdag zijn krabbel onder een vijfjarig contract bij de huidige nummer vijf van de Russische Premjer Liga. Naar verluidt zijn de clubs een transfersom van zes miljoen euro overeengekomen.

?????? ?????? – ????? «??????»

???????? ? 23-?????? ??????? ?????????????? ????????? ?? ???? ??? ?????

???? ????? ?? ????? ?? «???????», «???????», «????-??????», «????????» ? «???????????», ? ????? ?? ????????? ? ?????????? ??????? ?????.

????? ??????????! ?????? pic.twitter.com/JZnhjc2f7P

— «?????» ?????? (@fcrk) August 28, 2021

Lees meer: