Update: 'Benfica en Anderlecht akkoord over uitlenen Djuricic'

Na het Belgische Anderlecht wordt nu ook PAOK Saloniki genoemd als mogelijke nieuwe club voor Filip Djuricic. De Grieken hebben zich bij Benfica gemeld om de oud-Heerenvener voor de rest van het seizoen te huren, meldt het Portugese A Bola.

De voetbalwebsite meldt dat de clubs nog geen akkoord hebben bereikt over een tijdelijke overgang. Het lucratieve contract dat Djuricic in 2014 tekende bij Benfica zou de onderhandelingen niet makkelijker maken.

Dinsdagmiddag speelde Djuricic overigens voor het eerst sinds lange tijd weer eens mee bij Benfica. In het tweede bekertoernooi van Portugal mocht de voormalig 'Speler van het Jaar' van SC Heerenveen 71 minuten meespelen.

Update 21 januari, 11.17 uur: Ondanks dat Benfica wil meewerken aan een tijdelijk vertrek van Filip Djuricic, hebben de Portugezen hem wel ingeschreven voor de knock-out fase van de Champions League. Dat meldt de Portugese voetbalkrant Record donderdagochtend.

Update 21 januari, 14.49 uur: Vanuit Servië komt woensdagmiddag het bericht dat Anderlecht en Benfica een akkoord hebben bereikt over een tijdelijke overgang van Djuricic naar België. Het Servische MozzartSport meldt dat de overgang woensdag beklonken is. Anderlecht zou een optie tot koop hebben bedongen op de oud-Heerenvener, waarvoor Benfica naar verluidt tien miljoen euro verlangt.

Lees meer: