Twee trainers genoemd voor Heerenveen: "Steijn of Van den Brom"

Het is nog altijd niet duidelijk of Kees van Wonderen volgend jaar ook nog de trainer is van SC Heerenveen. De coach heeft een aflopend contract, en vertrekt dus mogelijk aan het einde van dit seizoen. Clubwatcher Arjen de Boer vraagt zich af of Van Wonderen langer bij SC Heerenveen blijft.

"Ik heb mijn twijfels of Van Wonderen zelf nog wel wil", begint De Boer bij de Sportcast. "Hij heeft ook uitgesproken dat SC Heerenveen zeker om zich heen moet kijken. Dat ze mogen praten met andere kandidaten."

De Boer vervolgt: "Ik heb contact gehad met algemeen directeur Ferry de Haan: dat doen ze ook. Ik denk dat er binnen nu en tien dagen echt wel duidelijkheid komt over de toekomst van Van Wonderen. Eerlijk gezegd denk ik dat Heerenveen zegt: we verlengen niet."

Sportverslaggever Geert van Tuinen haakt in: "Ze zouden in de winterstop met elkaar praten. Er is misschien wel gesproken, maar dat heeft niet tot een beslissing geleid. Nu is het ondertussen al maart, en weten we het nog niet. Dan kun je je afvragen: laat je zo'n man dan niet bungelen? Het kan ook zo zijn dat Van Wonderen SC Heerenveen laat bungelen."

De Boer noemt nog twee mogelijke opvolgers van Kees van Wonderen. "Via via krijg ik wat namen binnen: Maurice Steijn en John van den Brom. Ferry de Haan wil het niet bevestigen", aldus Arjen de Boer. Steijn werd eerder dit seizoen ontslagen door Ajax. Van den Brom werd twee jaar geleden ontslagen bij het Saoedische Al-Taawoun.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo
11/08
Ajax
16:45
SC Heerenveen
za
17/08
SC Heerenveen
16:30
FC Utrecht
za
31/08
SC Heerenveen
20:00
NAC Breda
za
14/09
AZ
21:00
SC Heerenveen
zo
22/09
SC Heerenveen
12:15
FC Groningen
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
12 NEC 0 0 0
13 PEC Zwolle 0 0 0
14 PSV 0 0 0
15 RKC Waalwijk 0 0 0
16 SC Heerenveen 0 0 0
17 Sparta Rotterdam 0 0 0
18 Willem II 0 0 0
Bekijk de hele stand