Trio talenten op huurbasis naar FC Emmen (Update)

FC Emmen hoopt het komende seizoen weer te kunnen beschikken over de Heerenveenhuurlingen Harm Zeinstra en Johnny de Vries, zo meldt RTV Drenthe. Beide clubs zijn in gesprek over de mogelijkheden. Ook Bart de Groot (foto), wiens aflopende contract bij Heerenveen niet werd verlengd, zal zich naar alle waarschijnlijkheid weer melden bij de Drentse club.

Op dit moment trainen van de Heerenveenbeloften ook Enzo Hunting, Ernesto Seymonson, Jurjan Wouda, Faysal Shayesteh, Enrico Patrick en Quenten Martinus mee bij FC Emmen. Wanneer het gezamenlijke beloftenelftal volgende week begint met trainen, zal er meer duidelijkheid ontstaan over de toekomst van dit zestal.

Afgelopen week contracteerde Emmen overigens oud-Heerenveendoelman Harmen Kuperus als tweede keeper. Hij kwam over van Willem II, waar hij een eenjarig contract had. Ondertussen gonst de naam van een andere oud-Heerenvener, Paul de Lange, ook rond in Emmen.

Update 29 juni 2011 (10:22 uur): Harm Zeinstra, Johnny de Vries en Bart de Groot spelen komend seizoen definitief op huurbasis voor FC Emmen. De Groot, wiens contract deze zomer afliep, tekent bovendien een nieuwe éénjarige verbintenis bij Heerenveen met een optie voor nog een jaar, zo meldt de Friese club op de Officiële Clubsite. Zeinstra en de Vries bezitten beiden nog een doorlopend contract.

Technisch directeur Johan Hansma is tevreden over de gang van zaken. "Voor de ontwikkeling van deze spelers is het goed dat ze bij FC Emmen kunnen spelen. Hoe meer speelminuten ze maken des te beter dat is voor hun ontwikkeling", aldus Hansma.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo 2 okt. 2022, 20:00
Eredivisie
FC Emmen -
-
SC Heerenveen -
zo 9 okt. 2022, 16:45
Eredivisie
SC Heerenveen -
-
PSV -
za 15 okt. 2022, 20:00
Eredivisie
Go Ahead Eagles -
-
SC Heerenveen -
zo 23 okt. 2022, 20:00
Eredivisie
FC Volendam -
-
SC Heerenveen -
za 29 okt. 2022, 16:30
Eredivisie
SC Heerenveen -
-
FC Utrecht -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
4 Feyenoord 7 11 16
5 FC Twente 7 7 13
6 SC Heerenveen 7 1 12
7 Sparta Rotterdam 7 1 10
8 RKC Waalwijk 7 5 9
Bekijk de hele stand