Tomasson getipt: "Uitermate geschikt om Heerenveen te helpen"

Jon Dahl Tomasson
Jon Dahl Tomasson Foto: © Pro Shots

Geert Arend Roorda denkt dat Jon Dahl Tomasson een geschikte kandidaat zou zijn om trainer van SC Heerenveen te worden komend seizoen. De oud-middenvelder gaat in op het profiel van de Deense trainer.

"Tomasson, als je kijkt naar zijn verleden als speler, dan is het wel bijzonder te noemen, hij heeft wel echt bijzondere dingen gedaan als voetballer", begint Roorda bij Omroep Abe. "Als trainer heeft hij bij Excelsior gedaan, natuurlijk en nu heeft ie bij Malmö een behoorlijk trackrecord neergezet."

"Het verhaal gaat dat hij het liefst weer terug wil naar Nederland", vervolgt Roorda. De zoon van Tomasson zitten op school in Rotterdam. "Dat is natuurlijk een makkelijke link om te maken, plus het verleden tussen De Haan en Tomasson. Ik heb natuurlijk geen inzage in hoe hij als trainer werkt, daar kan ik van vinden. "

Tomasson is twee keer kampioen geworden als trainer van Malmö. "Dan kijk je alleen naar resultaten en dat heeft hij behoorlijk gedaan. Dan zou je zeggen, uitermate geschikt om Heerenveen een stapje verder te helpen."

Weet SC Heerenveen te winnen bij laagvlieger Fortuna Sittard? Bij BetCity krijg je maar liefst een quotering van 2.50 bij een zege van SC Heerenveen! Registreer je hier! Je krijgt ook nog een gratis Free Bet van 20 euro bij een storting van 20 euro.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Agenda
do
1/06
SC Heerenveen
18:45
FC Twente
zo
4/06
FC Twente
14:30
SC Heerenveen
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
8 SC Heerenveen 34 -6 46
9 RKC Waalwijk 34 -14 41
10 Vitesse 34 -5 40
11 Go Ahead Eagles 34 -10 40
Bekijk de hele stand