"Toen zei Leo: 'Hé, Van Wonderen. Doe jij godverdomme eens normaal!"

Kees van Wonderen
Kees van Wonderen Foto: © Pro Shots

Eind vorige eeuw speelde Feyenoord in de UEFA Cup een tweeluik met VfB Stuttgart. In Duitsland werd met 1-3 gewonnen, maar thuis ging het mis. Na afloop niet het juiste moment om leuk te gaan doen, zou je zeggen…

"Toen was Leo Beenhakker trainer, ik zat naast Kees van Wonderen", begint Paul van Bosvelt bij de Cor Potcast. "Met een vriend van mij ging ik eigenlijk iedere maand naar Frans Moret, een fopwinkel. Daar had ik een neplul met een elastiek gekocht. Die kon je om je enkel doen, zodat hij onder je broek vandaan kwam en dan leek het net alsof je heel groot geschapen was."

"Maar ik had een korte broek aan, dus ik wikkelde dat elastiek om mijn bovenbeen. Beenhakker was aan het praten en iedereen was natuurlijk megaziek van die wedstrijd. Logisch ook. Maar iedere keer als Beenhakker niet keek dan trok ik dat broekje iets omhoog en dan liet ik die neplul aan Kees zien. En Kees die begon steeds harder te lachen en die kon het niet meer inhouden", vervolgt Bosvelt.

"Toen zei Leo (Beenhakker, red.): 'Hé, Van Wonderen. Doe jij godverdomme eens normaal, joh! Dit is helemaal niet het goede moment.' Uiteindelijk was ik zelf niet de dupe, maar later dacht ik wel….. Als trainer wordt je natuurlijk gek. Maar als speler denk je daar helemaal niet over na, je doet dat gewoon", besluit de technisch directeur van Go Ahead Eagles.

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in SC Heerenveen komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op SC Heerenveen (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
30/09
FC Twente
21:00
SC Heerenveen
za
7/10
SC Heerenveen
16:30
NEC
za
21/10
AZ
21:00
SC Heerenveen
za
28/10
SC Heerenveen
18:45
Heracles Almelo
za
4/11
Ajax
21:00
SC Heerenveen
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
9 NEC 6 0 7
10 PEC Zwolle 5 -1 7
11 Heracles Almelo 5 -2 7
12 SC Heerenveen 6 -7 6
13 Ajax 4 1 5
14 Vitesse 5 -6 3
15 RKC Waalwijk 5 -9 3
Bekijk de hele stand