Toch vervolg Veronica Inside? ''Ik denk dat het goed gaat komen''

Mediadeskundige Rob Goossens verwacht dat presentator Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp nog samen aan tafel komen om door te gaan met Veronica Inside.

De heren zouden al gepraat hebben. "Daarbij is niet met deuren gesmeten, dus dat is al enorm positief. René is inderdaad op huwelijksreis en komt woensdag terug. Donderdag gaan de drie mannen al zitten om te kijken hoe ze er voor staan", vertelt Goossens aan De Telegraaf.

"Er zit nu vaart in en voor het programma lijkt het de goede kant op te gaan. Johan heeft heel nonchalant gedaan, maar zo werkt dat nou eenmaal niet met contracten. Het bijzonderste hieraan is niet dat John de Mol heeft gezegd 'jullie hebben een contract', maar Johan heeft zich weken na dato beseft dat hij een contract heeft en het niet zo makkelijk gaat."

"Het lijkt er nu op dat het goed gaat komen en dan zit half Nederland straks klaar voor de televisie. Ik denk eerlijk gezegd dat het de kijker geen moer kan interesseren. Die zijn fan van Johan, fan van René en misschien wat minder van Wilfred op dit moment, maar ze willen gewoon hun idolen horen vertellen."

Lees meer: