Tjoe-A-On verklaart keuze voor Heerenveen: "Heb hem even gebeld"

Nathan Tjoe-A-On is de tweede seizoenshelft speler van SC Heerenveen. De (vleugel)verdediger wordt gehuurd van Swansea City en Tjoe-A-On zelf is blij om weer terug op Nederlandse bodem te zijn.

"Ik ben blij om hier te zijn, blij om weer terug in Nederland te zijn", vertelt Tjoe-A-On voor de camera van SC Heerenveen. "Ik ben voor een half jaar in Swansea geweest, maar daar heb ik niet genoeg gespeeld. Daarom ben ik weer terug, om weer minuten te maken."

"Een paar weken geleden had ik contact met de technisch directeur en daarna met de trainer", gaat hij verder. "Vanuit daar is het verder gegaan en nu ben ik hier. Ik hoop dat ik m'n steentje kan bijdragen om SC Heerenveen weer hoger op de ranglijst te krijgen. Ik ben een linksback, die ook links centraal kan spelen. Verdedigend ben ik een goede back, maar ik heb ook aanvallende kwaliteiten."

"Of ik al wat jongens ken? Denzel Hall, maar voor de rest niet. Ik heb hem wel even gebeld en zijn ervaringen zijn allemaal goed hier. Dat neem je ook mee in je keuze", aldus Tjoe-A-On.

Lees meer:
0 reacties