Timmer: 'Misschien ligt het wel aan mij'

Heerenveen heeft de uitwedstrijd tegen Roda JC met 4-2 verloren. De uitslag weerspiegelt het wedstrijdbeeld niet goed, H'veen stond na de eerste helft al op een 4-0 achterstand en kreeg in de naam van Assaidi ook nog eens een rode kaart. Henk Timmer trekt tegenover de camera's van de NOS het boetekleed aan. 'Misschien ligt het wel aan mij,' aldus de keeper.

'De club heeft mij aangenomen om de spelers goed neer te zetten en ze te coachen, maar dat heb ik vandaag niet voor elkaar kunnen krijgen. Dus dan ligt het aan mij,' verklaart de goalie. 'Als ik er vier om de oren krijg verwijt ik mezelf altijd wat,' vindt Timmer, die er niet goed uit zag bij de tweede goal. 'Van zo'n afstand mag hij er eigenlijk niet,' zegt de schuldbewuste doelman.

Roda JC kreeg na een half uur een penalty, Timmer wond zich daar behoorlijk over op. 'Het staat al 2-0, je bent al geïrriteerd, Junker gaf zelfs toe dat het een belachelijke penalty was, maar ik moet eigenlijk gewoon mijn mond houden,' weet de sluitpost, die twijfelt over het definitief beïndigden van zijn loopbaan. 'Je weet het nooit, maar we bekijken het nog wel,' aldus Timmer.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
vr 5 aug. 2022, 20:00
Eredivisie
SC Heerenveen -
-
Sparta Rotterdam -
za 13 aug. 2022, 21:00
Eredivisie
Feyenoord -
-
SC Heerenveen -
za 20 aug. 2022, 16:30
Eredivisie
Vitesse -
-
SC Heerenveen -
za 27 aug. 2022, 21:00
Eredivisie
SC Heerenveen -
-
Fortuna Sittard -
zo 4 sep. 2022, 14:30
Eredivisie
SC Heerenveen -
-
NEC -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
14 RKC Waalwijk 0 0 0
15 SC Cambuur 0 0 0
16 SC Heerenveen 0 0 0
17 Sparta Rotterdam 0 0 0
18 Vitesse 0 0 0
Bekijk de hele stand