Thorsby met Jong Noorwegen onderuit tegen Poolse leeftijdsgenoten

Jong Polen heeft eerder vanavond een vriendschappelijke oefenwedstrijd gewonnen van Jong Noorwegen. SC Heerenveen-speler Morten Thorsby stond 78 minuten lang op het veld.

Het Poolse elftal speelde een prima wedstrijd en kwam uiteindelijk laat in de tweede helft op een 1-0 voorsprong. Het doelpunt werd gescoord door Pawe? Jaroszynski. Enkele minuten na het openingsdoelpunt werd Thorsby gewisseld voor Martin Rønning Ovenstad.

Opstelling Polen -21: 1. Damian Podle?ny - 4. Tomasz K?dziora, 5. Krystian Nowak, 17. Jaros?aw Jach, 2. Pawe? Jaroszy?ski - 13. Kamil Mazek (84, 9. Przemys?aw Frankowski), 8. Rados?aw Murawski (67, 16. Micha? Przyby?a), 6. Alan Uryga, 10. Patryk Lipski, 18. Martin Kobyla?ski (63, 20. Dariusz Formella) - 7. Krzysztof Pi?tek (81, 15. Adam D?wiga?a)

Opstelling Noorwegen -21: 12. Per Kristian Bråtveit - 2. Kristoffer Haraldseid, 3. Bjørn Inge Utvik, 17. Ulrik Yttergård Jenssen, 5. Thomas Grøgaard - 16. Morten Thorsby (78, 7. Martin Rønning Ovenstad), 8. Fredrik Aursnes, 14. Iver Fossum, 13. Petter Strand (63, 9. Eirik Hestad), 10. Ghayas Zahid - 11. Alexander Sørloth (81, 4. Jonas Grønner)