Thorsby eindelijk bij Heerenveen: ''Ik heb nooit getwijfeld''

SC Heerenveen-aanwinst Morten Thorsby stond zaterdag al om vier uur op zodat hij bij de eerste training van zijn nieuwe werkgever aanwezig kon zijn.

''I took the early flight. Ik ben nu een beetje moe'', legt hij uit in gesprek met de Leeuwarder Courant. ''Maar ik ben blij hier te zijn. Ik zal hard moeten werken, maar het is mijn doel om basisspeler te worden. Het zal met ups en downs gaan, ik ben nog jong", weet hij. De komst van de talentvolle middenvelder nam veel tijd in beslag.

"De onderhandelingen namen iets langer tijd", erkent Thorsby. "Het ging om details. Ik heb nooit getwijfeld. Heerenveen wilde me echt hebben en ik wilde hier ook heen. Ik heb me goed laten informeren, onder andere door Timmi Johansen (ex-Heerenveen), mijn ploeggenoot bij Stabaek. Het voelt goed. Ik wil me hier doorontwikkelen", vertelt hij optimistisch.

Lees meer: