Thom Haye vertrekt toch niet: "Onbegrijpelijk, vanuit Heerenveen"

Thom Haye
Thom Haye Foto: © Pro Shots

Thom Haye vertrekt deze winter niet naar Como. De middenvelder liep de overstap naar Italië mis, volgens de Leeuwarder Courant omdat SC Heerenveen te langzaam is geweest met het verstrekken van informatie.

"Onbegrijpelijk, vanuit Heerenveen", zo vindt Yordi Yamali. "Ik vind het lastig, om dat mensen dan zeggen 'je moet je aan je contract houden'. Maar ja, hij kan een prachtige stap maken, naar Como. Hij zal die stap uiteindelijk ook wel gaan maken", spreekt Yamali zijn verwachtingen uit bij het ESPN-programma Voetbalpraat.

Hij gaat verder: "Heerenveen zit het in de weg om dat nu al te laten gebeuren. Die slaan daarmee een, naar mijn inziens, voor een aflopend contract, een riant aanbod af." SC Heerenveen zou zeven ton kunnen vangen voor Haye, die komende zomer gratis kan vertrekken. Yamali begrijpt dan ook niks van het niet doorgaan van de transfer.

"Het is niet dat Heerenveen degradeert zonder Thom Haye, denk ik. Het is wel een belangrijke speler, maar het heeft geen directe gevolgen voor de ranglijst", aldus de journalist.

Lees meer:
0 reacties