Thom Haye terug bij SC Heerenveen: goal levert je veel geld op!

Thom Haye
Thom Haye Foto: © Pro Shots

SC Heerenveen treft zaterdag na de nederlaag tegen Feyenoord opnieuw een club uit Rotterdam. Excelsior komt namelijk op bezoek in het Abe Lenstra Stadion, waar om 21.00 uur wordt afgetrapt.

SC Heerenveen is de favoriet in eigen huis. Een overwinning van SC Heerenveen levert bij Unibet namelijk 1.66 keer je inzet* op. Op een zege van Excelsior staat een quotering van maar liefst 5.10, terwijl een gelijkspel 4.4 keer je inzet oplevert.

De bookmakers verwachten de nodige doelpunten in het Abe Lenstra Stadion, gezien de quotering van 2.25 bij meer dan drie doelpunten. Vorig seizoen eindigde het duel tussen SC Heerenveen en Excelsior echter in 0-0. Mocht dat weer het geval zijn, dan kan je maar liefst 19 (!) keer je inzet pakken.

Gaat Haye scoren?

SC Heerenveen wist dit seizoen al negen keer te scoren in vijf wedstrijden. Doelpunten worden zaterdag vooral verwacht van Ion Nicolaescu. Thom Haye keert terug van een schorsing en zal met standaardsituaties en afstandsschoten gevaarlijk kunnen worden. Een treffer van de middenvelder levert maar liefst 6.75 keer je inzet op. Als Haye de score opent, betekent het zelfs dat Unibet 17 keer je inzet uit zal keren.

Scoort Simon Olsson net als vorige keer in De Kuip? Dan staat daar een mooie quotering van 8.50 op. Heeft Nicolaescu het op zijn heupen en scoort de Moldaviër tweemaal tegen Excelsior, dat keert Unibet 7 keer je inzet uit.

*Dit artikel is gemaakt met de actuele odds van donderdag 21 september. Unibet kan de quoteringen op elk moment aanpassen.

Lees meer:
0 reacties