Thom Haye haalt uit: "Blijkbaar zaten er irritaties bij hen"

Thom Haye
Thom Haye Foto: © sc Heerenveen

Thom Haye vindt dat SC Heerenveen verdiend heeft gewonnen bij Heracles Almelo (0-2). Ook reageert bij ESPN hij op een paar momenten in de wedstrijd waar de thuisploeg wat geïrriteerd leek.

Haye denkt dat het over de hele wedstrijd wel verdiend was dat ze hebben gewonnen. “We begonnen niet sterk aan de wedstrijd. De eerste paar momenten waren voor Heracles. Ze speelden door de linies heen en kregen een paar goede schietkansen. Toen waren we wel even aan het zoeken. We hebben ook besproken dat we meer diepte moeten zoeken en als dan de eerste diepe bal direct een doel oplevert dan zit het ook wel mee. Toen groeiden we wel in de wedstrijd.”

In de eerste helft had Heracles vooral balbezit maar het leidde niet echt tot kansen. “Alleen in de openingsfase. Daarna niet meer. Als je naar de hele wedstrijd bekijkt dan is het wel verdiend dat we gewonnen hebben.” In de wedstrijd waren ook wat irritaties en opstootjes met betrekking tot Haye.

De middenvelder wil eigenlijk niet te veel over die momenten zeggen, maar denkt wel dat er wat irritatie was bij de spelers van de tegenstander. “Dat denk ik wel. Ze zoeken mij ook op dan zit er blijkbaar een bepaalde irritatie bij hen. Voor de rest zat ik goed in de wedstrijd. We stonden voor dus dan is het niet slim om daarin mee te gaan”, aldus Haye.

Lees meer:
0 reacties