Thom Haye: "Dat is iets waar ik in de zomer wel voor wil gaan"

Thom Haye
Thom Haye Foto: © Pro Shots

Thom Haye was sinds januari 2022 actief als speler van SC Heerenveen, maar loopt deze zomer uit zijn contract. Het is echter nog onduidelijk waar de toekomst van de middenvelder ligt.

"Welke speler ik het grappigst vind? Ik denk dat ik Andries Noppert het grappigst vind, omdat hij zo is zoals iedereen hem kent: lekker zichzelf en altijd in voor een grapje of gekkigheid", begint Haye in gesprek met Julian (10) en Niels (11), geciteerd door FeanFan. Ook Kees van Wonderen komt ter sprake. "Onze trainer kan streng zijn, maar dat is hij echt niet altijd. Maar we willen met elkaar wel echt wat bereiken en daarvoor moet je soms streng zijn."

De middenvelder loopt uit zijn contract en hoopt een mooie stap te maken. "Eerst wil ik voor een mooie club in het buitenland spelen, dat is iets waar ik in de zomer voor wil gaan", gaat de Indonesisch international verder. "Plannen is niet mijn sterkste punt, waardoor ik nog niet weet wat ik na mijn carrière wil doen."

"Een rol in de voetbalwereld past misschien goed bij mij, maar het is ook leuk om gewoon van voetbal te kunnen genieten, zonder dat het daarnaast je werk is. Dat is iets waar ik de komende jaren goed over moet nadenken", aldus Haye.

Lees meer:
0 reacties