Tarvajärvi aan de slag bij vrouwentak: "Het voelt fantastisch"

Niklas Tarvajärvi
Niklas Tarvajärvi Foto: © Pro Shots

SC Heerenveen Vrouwen heeft in Niklas Tarvajärvi de opvolger van Hans Schrijver gevonden. De 41-jarige Fin heeft een eenjarig contract getekend en gaat komend seizoen aan de slag als trainer van de Friese club.

Tarvajärvi is voormalig speler van SC Heerenveen. De oud-spits speelde in totaal vier seizoenen in Friesland, waarvan hij er twee werd uitgeleend aan De Graafschap en Vitesse. Tarvajärvi was eerder trainer in de jeugd van SC Heerenveen en actief als coach bij VV Heerenveen. Hij was afgelopen seizoen al eenmaal per week actief als trainer bij het eerste elftal van de mannen. Nu gaat hij dus bij de vrouwen aan de slag.

"Ook volgend seizoen beschikken we weer over een talentvolle groep meiden die het maximale uit hun carrière willen halen", is Tarvajärvi enthousiast op de clubwebsite. "Het voelt voor mij fantastisch om deze mooie uitdaging aan te gaan. Ik kijk ernaar uit om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van het vrouwenvoetbal bij SC Heerenveen en aankomend seizoen met een gedreven en ambitieuze selectie aan de slag te gaan."

Lees meer:
0 reacties