Tannane tekent maandag; Beerens op weg naar Hannover?'

Roy Beerens krijgt mogelijk snel de nieuwe uitdaging waar hij zo op hoopte. De vleugelspeler van Hertha BSC staat volgens de Berliner Kurier voor een overstap naar degradatiekandidaat Hannover 96, al wordt dat door technisch directeur Christian Möckel ontkent.

Ist Roy #Beerens ein Thema bei #h96? Sportlicher Leiter Christian Möckel: "Nein." #herthabsc

— Bild Hannover 96 (@BILD_96) January 9, 2016

Het lijkt er daarnaast sterk op dat oud-Heerenvener Oussama Tannane zijn loopbaan gaat voortzetten bij het Frans AS Saint-Etienne, zo meldt L'Equipe. De transfer zal maandag wereldkundig worden gemaakt nadat Tannane medisch is gekeurd. Er zou een transfersom van tussen de 1 en 1,5 miljoen euro mee gemoeid zijn.

Opvallend genoeg maakte ASSE-trainer zaterdag via Twitter al bekend dat de club in gesprek is met Tannane.

C.#Galtier: "J'ai demandé à la cellule de recrutement d'avoir l'autorisation du Heracles Amelo de discuter avec Oussama Tannane." #FCNASSE

— ASSE (@ASSEofficiel) January 9, 2016

Waar Yassine El Ghanassy zijn loopbaan voortzet is nog onbekend. De clubloze aanvaller was dichtbij een akkoord met Reims, maar volgens diverse media kwam hij niet door de medische keuring bij de Franse club. De oud-Heerenvener speelde op 8 november 2015 zijn laatste wedstrijd voor het Noorse Stabaek IF. 

Lees meer: