Sven van Beek: "Schade beperken, niet met dubbele cijfers eraf"

Sven van Beek
Sven van Beek Foto: © BSR Agency

Sven van Beek merkte dat 'zijn' SC Heerenveen niets te vertellen had tegen PSV. De centrale verdediger is onder de indruk van de Eindhovenaren en was even bang voor een nog grotere nederlaag dan 0-8.

"We zijn vandaag op alle fronten afgetroefd", vertelt Van Beek voor de camera van VoetbalPrimeur. "PSV was heer en meester op het veld, in alle opzichten. In het begin ging het al mis met de ruimtes, maar het versnellen van PSV is pure klasse. Dat één of twee keer raken. Maar het is ook de scherpte die wij missen."

"Je kan van PSV verliezen, maar op deze manier is schandalig", gaat de aanvoerder van de Friese ploeg verder. "Wat er in de rust is gezegd? Niet dat we iets moeten omzetten, maar meer dat we de schade moeten beperken. Dat je niet met dubbele cijfers verliest."

"Ik denk dat we nog wel goed beginnen aan de tweede helft, maar dan zie je de individuele kwaliteiten van PSV. Dan wordt het gewoon heel lastig. Dit PSV is het beste team waar we dit seizoen tegen hebben gespeeld. De terechte kampioen, zeker", aldus Van Beek.

Lees meer:
0 reacties