Sven van Beek opgelucht: "Gelukkig een keer geluk aan onze zijde"

Sven van Beek
Sven van Beek Foto: © Orange Pictures

SC Heerenveen heeft afgelopen weekend gezorgd voor een stunt door met 3-2 te winnen van Ajax. De vreugde was groot bij de Friezen, onder andere bij aanvoerder Sven van Beek.

"Ja ik denk dat dat een makkelijk antwoord is", reageert Van Beek op de vraag wat zijn moment van de week is in Fresia en Milan Parkeren de Bus. "Natuurlijk een mooie overwinning tegen Ajax. In deze wedstrijd zat denk ik alles, tot de laatste seconde was het spannend. Ik denk dat het voor iedereen een mooie wedstrijd was en als we hem dan ook nog winnend afsluiten is perfect."

"We kwamen 3-0 voor tegen Ajax, dat gebeurt sowieso al niet zo makkelijk", gaat hij verder. "Toen werd het 3-1 en 3-2 en dan denk je 'het zal toch niet dat we hem op het laatste moment tegen krijgen'. Vooral met dat VAR moment op het laatst, ik raakte hem zelf ook nog aan. Het is wel echt bizar hoe het is gegaan, maar gelukkig hebben we een keer het geluk aan onze zijde."

Van Beek was door het dolle heen aan het eind van de wedstrijd, en liet dat duidelijk merken met zijn juichen. "Ik weet niet of dat slim was. Er was veel commotie afgelopen week over Champions League enzo, door het juichen van Luuk Brouwers. Het was gewoon emotie, eindelijk trekken we hem over de streep tegen Ajax. Wat wil je nog meer. We mogen gewoon blij en trots zijn."

Lees meer:
0 reacties