Sven van Beek legt vinger op zere plek: "Daar baal ik wel van"

Sven van Beek
Sven van Beek Foto: © BSR Agency

SC Heerenveen verloor zaterdagavond teleurstellend met 0-2 van Go Ahead Eagles. Sven van Beek zag een verschil van dag en nacht tussen de twee helften.

Voor rust hadden de mannen van Kees van Wonderen het onder controle, alleen beloonden ze zichzelf niet met een doelpunt. Na rust was er weinig meer over van het goede spel. "Ik snap het ook niet. We beginnen de tweede helft niet scherp. We helpen hun terug in de wedstrijd met dom balverlies", zucht Van Beek na afloop bij ESPN. "In de eerste helft vonden we de vrije man goed, maar in de tweede helft niet. We werden alleen nog een beetje gevaarlijk via voorzetten van de zijkant."

De ploeg uit Deventer kwam wel tot scoren en strafte het gezapige spel van de Friezen af. "Het mocht niet baten, het was niet goed genoeg. We moeten onszelf belonen, alleen als je niet scherp begint geef je hun weer vertrouwen om in de wedstrijd te komen", merkt de aanvoerder van SC Heerenveen op. "Dit hebben we aan onszelf te danken. De wil om te winnen was er niet 100%. We hebben dit te vaak gehad dit jaar. Daar baal ik wel van."

Lees meer:
0 reacties