'Stroeve onderhandelingen' SC Heerenveen: "Verwacht geen witte rook"

Ferry de Haan
Ferry de Haan Foto: © Pro Shots

SC Heerenveen hoeft voorlopig nog niet te rekenen op de komst van Thom Haye. Volgens BN DeStem zijn er 'stroeve onderhandelingen' tussen de Friezen en NAC Breda, de club van Haye.

NAC Breda veegde een eerste bod van SC Heerenveen van tafel en algemeen directeur Mattijs Manders wil niet aangeven welk prijskaartje er om de nek van Haye hangt. "Evenals een indicatie waar de kopende partij aan moet denken", schrijft Yadran Blanco in de krant. "Volgens diverse betrokkenen zegt Manders bij herhaling dat het geïnteresseerde SC Heerenveen net zolang moet bieden totdat hij zegt dat het goed is."

"De opstelling van de algemeen directeur frustreert niet alleen SC Heerenveen", aldus de NAC-watcher, die ook doelt op Haye zelf. Volgens Blanco geeft Manders aan dat hij Haye eigenlijk niet kan verkopen. "Als reden voert hij aan onder meer aan dat de club te koop staat, hij geremd wordt door de drie grootaandeelhouders en de raad van commissarissen."

"Dat vind ik niet sjiek."

De bestuurder zou ook bang zijn voor de reacties van de NAC-aanhang als de sterspeler in januari wordt verkocht. Volgens NAC Breda heeft de club overigens wel degelijk een bedrag doorgegeven aan SC Heerenveen, maar liggen beide partijen ver uit elkaar.

Ferry de Haan, de technisch manager van SC Heerenveen, wil er niet te diep op ingaan. "Op dit moment verwacht ik geen witte rook, omdat we niet ergens zijn dat we dicht bij een akkoord komen. Verder kan ik er niks over zeggen. Dat vind ik niet sjiek", aldus De Haan.

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in SC Heerenveen komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op SC Heerenveen (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
30/09
FC Twente
21:00
SC Heerenveen
za
7/10
SC Heerenveen
16:30
NEC
za
21/10
AZ
21:00
SC Heerenveen
za
28/10
SC Heerenveen
18:45
Heracles Almelo
za
4/11
Ajax
21:00
SC Heerenveen
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
8 PEC Zwolle 5 -1 7
9 Excelsior 5 -1 6
10 Heracles Almelo 4 -2 6
11 SC Heerenveen 5 -4 6
12 Ajax 4 1 5
13 NEC 5 -3 4
14 Vitesse 4 -5 3
Bekijk de hele stand