Steun voor Jansen: ''Dat heb ik de afgelopen drie jaar zeker gemerkt''

Stijn Schaars denkt dat SC Heerenveen er goed aan doet om Johnny Jansen definitief aan te stellen als hoofdtrainer. Wél moet de club daarbij duidelijk gaan communiceren wat de doelstellingen zijn, ook al zullen die lager liggen dan de afgelopen jaren.

"Ik denk dat het voor Heerenveen als club goed is dat er iemand zit die de club kent, die de jongens kent. Hij heeft een duidelijke manier van leidinggeven, dus daarin zal het hem zeker niet zitten. Dus ik heb er wel wel vertrouwen in dat hij slaagt", begint Schaars bij De Tafel van Kees op FOX Sports.

"Ik denk wel dat Heerenveen voorzichtig moet zijn met welke ambitie ze gaan uitspreken. Als ze zeggen dat ze de play-offs moeten halen en winnen, dan leg je bij de fans een bepaald verwachtingspatroon neer", aldus Schaars, die zich hardop afvraagt of dat nog reëel is op dit moment.

"Daar zit het hem meer in: wat zijn de verwachtingen en wat verwacht de club van de trainer? Maar dat hij goed werk kan leveren heb ik in de afgelopen drie jaar zeker gemerkt", besluit de 35-jarige Schaars, die twee weken geleden een punt zette achter zijn carrière.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Agenda
zo
4/06
FC Twente
14:30
SC Heerenveen
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
8 SC Heerenveen 34 -6 46
9 RKC Waalwijk 34 -14 41
10 Vitesse 34 -5 40
11 Go Ahead Eagles 34 -10 40
Bekijk de hele stand