Stabaek moet haast maken met Naess-deal: Noorse transfermarkt sluit snel

De kans is groot dat Nicolai Naess nog deze week SC Heerenveen gaat verlaten. De 25-jarige verdediger staat in de belangstelling van zijn oude club Stabaek en naar nu blijkt heeft de Noor wel oren naar een terugkeer.

"Het klopt dat Nicolai overweegt om naar Noorwegen terug te keren. We praten met verschillende geinteresseerde clubs", vertelt Naess' zaakwaarnemer Kent Karlsen tegenover Budstikka. "Nicolai moet aan spelen toekomen. Daarom gebruiken we nu de tijd om de opties af te wegen."

Stabaek moet echter haast maken aangezien de transfermarkt in Noorwegen woensdagavond sluit om middernacht (23.59 uur). Nadat de klok twaalf keer heeft geslagen kunnen de Noren geen spelers meer contracteren, al is het niet uitgesloten dat er daarna nog spelers vertrekken naar andere clubs.

In het geval van Stabaek is het bekend dat er interesse is van SC Heerenveen voor de middenvelders Hugo Vetlesen (18) en Tobias Børkeeiet (19). Met name Vetlesen wordt in Noorwegen gezien als een talent met een grote toekomst.

Lees meer: