'St. Juste terug naar Nederland? SC Heerenveen kan tonnen krijgen'

Jeremiah St. Juste
Jeremiah St. Juste Foto: © Pro Shots

Jeremiah St. Juste werd dit seizoen kampioen in Portugal en kan nu mogelijk de stap maken naar een andere succesploeg. PSV heeft namelijk wel oren naar de oud-Heerenvener. Of de verdediger haalbaar is, moet echter nog blijken. Voor zijn oude club uit Friesland zou het een mooie meevaller zijn.

"Jeremiah St. Juste lijkt voor PSV nog steeds een interessante optie voor de positie rechts centraal in het hart van de defensie", valt te lezen bij Voetbal International. Sporting Portugal, zijn huidige werkgever, is echter niet happig om de verdediger te laten gaan. 

"De entourage rondom St. Juste meldde eerder al dat PSV hem niet heeft voor de tien miljoen euro die eerder in de media opdook. Wél heeft de ex-speler van onder meer SC Heerenveen en Feyenoord met zijn grote snelheid het perfecte profiel voor het systeem van Bosz."

Sporting betaalde zelf 9,5 miljoen euro voor St. Juste. Door solidariteitsbijdrage profiteerde Heerenveen ook toen al mee: 330 duizend euro ging richting Friesland. Mocht er nu meer dan tien miljoen betaald worden, gaat er dus een nog groter bedrag naar het Abe Lenstra Stadion.

Lees meer:
0 reacties