St. Juste maakt indruk: transfer naar Premier League lonkt'

Jeremiah St. Juste staat een spannende zomer te wachten. De oud-speler van SC Heerenveen zit bij de voorselectie van het Nederlands elftal en gaat wellicht van de zomer de deur uit als de duurste speler ooit in de clubgeschiedenis van FSV Mainz. 

Volgens het Duitse sportblad Bild is St. Juste een gewilde verdediger op de transfermarkt. Na een goed seizoen bij Mainz zou de 24-jarige Nederlander zo'n 15 miljoen moeten gaan kosten. Een plaats in de definitieve selectie van het Nederlands elftal zal een transfer alleen maar aannemelijker maken.

Er is aan interesse geen gebrek voor de Groninger. Verschillende grote clubs zouden hem graag willen verwelkomen in hun team. Na een zeer sterk seizoen is St. Juste uitgegroeid tot één van de beste spelers van Mainz. Clubs als Bayer Leverkusen, Club Brugge, Spartak Moskou en verschillende Premier League-teams zouden lonken naar de diensten van de centrale verdediger.

Mainz-directeur Christian Heidel heeft onlangs aangegeven dat de club niemand hoeft te verkopen om financieel gezond te blijven. Clubs zullen dus diep in de buidel moeten tasten voor St. Juste. SC Heerenveen heeft bij een transfer van St. Juste recht op een opleidingsvergoeding.

Lees meer: