Smans over interesse: "Toen ik dat hoorde was het een abc'tje"

Levi Smans in actie voor VVV Venlo
Levi Smans in actie voor VVV Venlo Foto: © Pro Shots

SC Heerenveen heeft VVV-Venlo middenvelder Levi Smans vastgelegd tot medio 2028. In gesprek met Omrop Fryslan vertelt hij dat tijdens de bekerwedstrijd eerder dit seizoen tegen Heerenveen al verkocht was. "Toen heb ik gezien hoe mooi het is."

"Ik ben een speler die altijd 100 procent geeft. Een echte teamspeler", begint Smans over zichzelf als voetballer. "Ik ben creatief en probeer daaraan mijn dribbels toe te voegen. En zo hoop ik het publiek te vermaken. Ik ben wel een echte tien. Ik hou er van om diep te gaan en bij de spits te kruipen. Maar ik kan ook op '8' spelen."

"Heerenveen is een hele, mooie grote club. Als je dan hoort dat Heerenveen geïnteresseerd is, dan is dat supermooi. Dan is dat eigenlijk een abc'tje", vertelt de middenvelder, die gaat verhuizen van de ene kant van het land naar de andere. "Ik ben een echte Limburger. Ik heb gehoord dat Limburgers heel warm zijn en de mensen hier ook. Dus dat komt wel goed. Ik woon op een half uurtje van Venlo. In Herten, vlakbij Roermond. De mensen zijn daar heel relaxed en heel ontspannen."

Lees meer:
0 reacties