Slot kijkt nog niet vooruit: "Zou ik Heerenveen zwaar tekort mee doen"

Arne Slot
Arne Slot Foto: © Pro Shots

SC Heerenveen speelt op zaterdagmiddag tegen Feyenoord in de Kuip. Voorafgaand aan de wedstrijd bespreekt Feyenoord-trainer Arne Slot een aantal zaken.

"Er is geen idee in mijn hoofd om alvast naar dinsdag te kijken, want dat zou ik Heerenveen zwaar tekort doen", begint Slot tegenover ESPN. "Vorig jaar speelden we gelijk tegen ze, dus dat zit helemaal niet in mijn hoofd. Volgens mij hadden we die wedstrijd ongelofelijk veel schoten op doel, terwijl Noppert de ene na de andere bal pakte."

Op het middenveld staan Mats Wieffer, Quinten Timber en Calvin Stengs. "Het middenveld is niet een linie die op zich staat, die staat ook in connectie met de voor- en achterhoede. Op dit moment, vult dit middenveld het de laatste twee wedstrijden naar tevredenheid in. Mats is de meest defensieve van de drie, Quinten zit daar een beetje tussenin en Calvin is de aanvallende middenvelder", vervolgt Slot.

Ten slotte is Slot ook nog zeer te spreken over één speler uit zijn ploeg. "Ik weet dat jij een enorme fan bent van Hancko en dat ben ik ook", zegt Slot tegen Kraay. "Hij heeft een fantastische persoonlijkheid en wil meteen fanatiek zijn als hij op het trainingscomplex komt. Dat zijn fantastische jongens om mee te werken."

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in SC Heerenveen komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op SC Heerenveen (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
30/09
FC Twente
21:00
SC Heerenveen
za
7/10
SC Heerenveen
16:30
NEC
za
21/10
AZ
21:00
SC Heerenveen
za
28/10
SC Heerenveen
18:45
Heracles Almelo
za
4/11
Ajax
21:00
SC Heerenveen
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
9 NEC 6 0 7
10 PEC Zwolle 5 -1 7
11 Heracles Almelo 5 -2 7
12 SC Heerenveen 6 -7 6
13 Ajax 4 1 5
14 Vitesse 5 -6 3
15 RKC Waalwijk 5 -9 3
Bekijk de hele stand