Sinkgraven trekt ook belangstelling Liverpool en Manchester'

De hype rondom Daley Sinkgraven gaat inmiddels zo ver dat ook de buitenlandse top de middenvelder van Heerenveen aan haar lijstjes hebben toegevoegd. Volgens het Engelse Daily Mirror volgen clubs als Real Madrid, FC Barcelona, Bayern München, Manchester United en Liverpool de verrichtingen van Sinkgraven nauwlettend.

Zowel Louis van Gaal (Manchester United) en Brendan Rogers (Liverpool) zouden rekening houden met een transferbedrag van vijf miljoen, een schijntje voor de Premier League-giganten. Volgens de boulevardkrant zijn beide partijen in de race om Sinkgraven of in januari of komende zomer vast te leggen.

Beide ploegen zien in Sinkgraven een 'sure-fire superstar in the making', waarbij Van Gaal met name ook denkt aan spelers als Michael Carrick en Darren Fletcher, die op termijn vervangen moeten worden. Ook Juan Mata en Marouane Fellaini overtuigen tot nu toe nog niet. Rogers zou Sinkgraven zelfs op het oog hebben als vervanger van Steven Gerrard.

De Daily Mirror schrijft dat de clubleiding van Heerenveen 'weet dat het geen schijn van kans heeft' maar dat het er alles aan doet om Sinkgraven in ieder geval tot het eind van het seizoen te behouden om zo Europees voetbal veilig te kunnen stellen.

Lees meer: