Sinkgraven ook op het lijstje van Chelsea: ''Kan ik moeilijk iets over zeggen''

Daley Sinkgraven lijkt naar Ajax te vertrekken. Wanneer dat gebeurt is nog niet bekend, maar het lijkt een transfer te zijn die sowieso gaat gebeuren. Er zijn echter ook clubs geïnteresseerd in de middenvelder die Ajax eventueel (financieel) kunnen aftroeven: Chelsea.

"Ik volg hem en dat gaat verder dan een keer een wedstrijdje kijken", vertelt Piet de Visser, scout van Chelsea, aan Voetbal International. "Over Sinkgraven kan ik moeilijk iets zeggen, omdat ik met Chelsea heb afgesproken dat ik niet spreek over talenten die op ons lijstje staan." Hiermee geeft hij dus aan dat de middenvelder van sc Heerenveen op het lijstje van The Blues staat.

Wel heeft De Visser tips voor Sinkgraven. "Als je de absolute internationale top wil halen, moet je er tien jaar alles voor opofferen. Ik adviseer Sinkgraven goed naar de carrieres van Pieter van den Hoogenband en Epke Zonderland te kijken", vervolgt de scout. "Want de honger en bezetenheid, ten koste van alles lang aan die top willen staan, die mis ik in het voetbal in Nederland."

Lees meer: