Simon Olsson weg? "Deze zomer is hét moment om hem te verkopen"

Simon Olsson
Simon Olsson Foto: © BSR Agency

Simon Olsson heeft een constant seizoen achter de rug bij SC Heerenveen. De Zweedse middenvelder viel niet vaak door de mand, en bleef goed overeind in de topwedstrijden. Het leverde hem niet de titel 'Speler van het Jaar' op, maar wel de waardering van de SC Heerenveen-fans. Sinds eind maart is Olsson ook international van Zweden

Hij speelde al mee in de oefeninterlands tegen Portugal en Albanië. Voor de marktwaarde van de middenvelder is het alleen maar goed dat Olsson interlands blijft spelen voor Zweden. "Zoals het grote clubs ook is opgevallen dat Olsson vrijwel alle wedstrijden tegen de topclubs overeind bleef", schrijft clubwatcher Sander de Vries in de Leeuwarder Courant. "Hij was de regisseur van Heerenveen in de thuisduels met Ajax en Feyenoord."

"Wat vaststaat: Olsson, in wie Heerenveen twee jaar geleden 1,3 miljoen euro investeerde, staat er bij veel clubs goed op. Wil Heerenveen de hoofdprijs voor hem incasseren? Dan is deze zomer, gezien zijn contractduur tot medio 2026, hét moment om hem te verkopen", aldus Sander de Vries. 

Lees meer:
0 reacties