Seizoenkaarthouders gratis naar SC Heerenveen - Roda JC

Supporters met een seizoenkaart van SC Heerenveen krijgen gratis toegang tot het bekerduel met Roda JC op dinsdag 17 december. Dat laat de Friese club vandaag weten via haar officiële kanalen

"Bovendien nemen zij voor slechts 5 euro familie, vrienden of kennissen mee naar het duel in de tweede ronde van de TOTO KNVB Beker. De kaartverkoop, waarbij vrije verkoop geldt, start maandag om 9.00 uur", schrijft SC Heerenveen op haar digitale thuis.

"Bij de wedstrijd tegen Roda JC kunnen seizoenkaarthouders uiteraard op hun eigen, vertrouwde stoel zitten, maar de plekken in het stadion zijn bij dit duel niet gereserveerd. De seizoenkaart geeft toegang tot het vak, maar voor de rest geldt 'vrije zit'", luidt het vervolg.

SC Heerenveen wil zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met de club. "De reden is dat we seizoenkaarthouders de mogelijkheid willen bieden bij hun meegebrachte familie, vrienden en kennissen te zitten, die voor slechts 5 euro per persoon naar de wedstrijd tegen Roda JC meegenomen kunnen worden", aldus SC Heerenveen.

? Ticketinformatie! De kaartverkoop voor het bekerduel met @rodajckerkrade start maandag (9.00 uur).#heerod #TOTOKNVBBekerhttps://t.co/uFdrR8Yp57

— sc Heerenveen (@scHeerenveen) November 15, 2019

Lees meer: