'Schaars keert als assistent-trainer terug in de Eredivisie'

Stijn Schaars
Stijn Schaars Foto: © Pro Shots

Het kwam zaterdag al even naar buiten en het lijkt snel rond te komen: Stijn Schaars wordt de nieuwste assistent-trainer van Peter Bosz. De oud-speler van SC Heerenveen wordt de derde assistent in de technische staf van de kersverse PSV-trainer.

Zo weet Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad te melden. Bosz nam eerder namelijk al Rob Maas en Terry Peters mee als assistenten naar Eindhoven. In Schaars voegt PSV een trainer toe waarin men het vertrouwen heeft, maar ook iemand die de club goed kent. De voormalig international van Oranje speelde namelijk zelf ook bij PSV en werd ook kampioen met de club.

Schaars begon zijn carrière als voetballer in Arnhem bij Vitesse. Hier brak hij ook door in het betaalde voetbal en dwong hij een transfer af naar AZ. Na zijn periode in Alkmaar vertrok Schaars en koos de voormalig middenvelder voor een avontuur bij Sporting Lissabon. In de zomer van 2013 keerde Schaars terug naar Nederland en ging hij spelen voor PSV. Drie jaar later vertrok hij naar SC Heerenveen, waar hij zijn carrière definitief afsloot.

Lees meer:
0 reacties