SC Heerenveen zet vrijwilligers in het zonnetje: "We zijn gezegend"

Sfeeractie SC Heerenveen
Sfeeractie SC Heerenveen Foto: © Pro Shots

SC Heerenveen organiseerde woensdagavond een feest voor alle vrijwilligers van de club. Dat gebeurde tijdens het jaarlijkse vrijwilligersfeest, georganiseerd in De Bios Drachten. Algemeen directeur Ferry de Haan, trainer Kees van Wonderen en een deel van de selectie waren ook aanwezig.

"We hebben ons jaarlijkse vrijwilligersfeest, waarbij we onze blijk van waardering richten op alle vrijwilligers die wekelijks voor ons klaar staan", zegt Ferry de Haan tegen SC Heerenveen TV. "In de hedendaagse maatschappij is het sowieso al moeilijk om mensen te vinden die op vrijwilligersbasis wat voor de club willen doen."

De algemeen directeur vervolgt: "We zijn gezegend met een grote groep mensen die dat willen doen. Het minste wat je kan doen is om die mensen de waardering te geven die ze verdienen."

Ook doelman Mickey van der Hart spreekt zijn waardering uit voor de vrijwilligers. "De club kan zeker niet zonder ze. Het wordt altijd heel erg gewaardeerd. Vaak is het op de achtergrond, dus dan is het goed dat zij een avond hebben waarbij ze speciaal in het zonnetje worden gezet. Voor ons is het dan een kleine moeite om daar wat moois van te maken", aldus Van der Hart.

Lees meer:
0 reacties