'SC Heerenveen zegt contracten formeel op; Al Hajj-vertrek aanstaande'

Zaterdag 1 april nadert. Dit is de datum waar clubs formeel het aflopende contract van een speler moeten opzeggen. Dit hoeft echter niet te betekenen dat de speler niet kan/mag blijven.

Leeuwarder Courant-journalist Sander de Vries weet te melden dat SC Heerenveen de contracten van Joost van Aken, Rami Al Hajj en derde keeper Jan Bekkema formeel heeft opgezegd. Dat meldt de clubwatcher van de Friezen vrijdag op Twitter. Het is nog niet duidelijk of Al Hajj volgend seizoen nog in het Abe Lenstra Stadion speelt. Bij SC Heerenveen is niet de overtuiging dat de middenvelder een basisspeler wordt. De kans is dus vrij groot dat Al Hajj transfervrij vertrekt uit Friesland. De Vries meldt verder dat Van Aken zijn revalidatie bij SC Heerenveen kan volgen. De centrumverdediger raakte in het oefenduel tegen Vitesse zwaar geblesseerd en komt dit seizoen niet meer in actie. Van Aken maakte donderdag al bekend dat hij zijn laatste wedstrijd voor SC Heerenveen al heeft gespeeld.

SC Heerenveen heeft de contracten van Joost van Aken, Rami Al Hajj en derde doelman Jan Bekkema formeel opgezegd. Van Aken kan zijn revalidatie wel bij SC Heerenveen volgen. Een mooie geste van de club. — Sander de Vries (@SanderVries_LC) March 31, 2023

Lees meer: