SC Heerenveen werkt voor uitduel in Almere met voorkeursregeling

SC Heerenveen-fans met een sfeeractie tegen RKC
SC Heerenveen-fans met een sfeeractie tegen RKC Foto: © Pro Shots

SC Heerenveen speelt op vrijdagavond 3 mei voor de eerste keer een Eredivisiewedstrijd op bezoek bij Almere City. Voor dit duel zal in de kaartverkoop worden gewerkt met een voorkeursregeling.

Dit betekent dat de trouwste supporters de eerste kans hebben om een ticket te bemachtigen voor het uitduel in Flevoland. Voor groep 1, fans die minstens acht uitduels hebben bezocht dit seizoen, start de kaartverkoop op vrijdag 19 april om 09:00 uur, zo meldt SC Heerenveen. In totaal zijn er 400 kaarten beschkbaar.

Aangezien er in de eerste groep minder dan 400 mensen zitten, betekent dit dat iedereen in die eerste groep een ticket kan bemachtigen. Supporters uit de tweede groep (drie tot zeven bezochte uitwedstrijden) kunnen vanaf maandag 22 april om 09:00 uur aan een kaartje komen. Fans uit die groep hebben dus niet de garantie en hier geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Verkoopinformatie SC Heerenveen

  • Start verkoop groep 1 (minstens acht uitduels bezocht): vrijdag 19 april, 9.00 uur
  • Start verkoop groep 2 (tussen drie en zeven uitduels bezocht): maandag 22 april, 9.00 uur
  • Start verkoop groep 3 (minder dan drie uitduels bezocht): woensdag 24 april, 9.00 uur
  • Seizoen- en clubkaartverplichting: maximaal 1 ticket per seizoen- of clubkaart;
  • Wedstrijdkaarten zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar. Het is niet mogelijk om achteraf wijzigingen door te voeren in de bestelling. Wanneer je dus een buskaart aanschaft, dien je ook daadwerkelijk met de bus te reizen. Ditzelfde geldt andersom voor autokaarten;
  • Voor het kopen van een toegangskaart voor een uitwedstrijd is een geldige sc Heerenveen seizoen- of clubkaart vereist, in combinatie met een geldige en actuele uitregistratie.
Lees meer:
0 reacties