SC Heerenveen Vrouwen wint diep in blessuretijd van AZ Vrouwen

Een duel tussen AZ en SC Heerenveen
Een duel tussen AZ en SC Heerenveen Foto: © BSR Agency

SC Heerenveen Vrouwen heeft het seizoen afgesloten met een late overwinning. Op bezoek bij AZ Vrouwen werd het in de laatste minuut 1-2.

Op het AFAS Trainingscomplex kwam AZ Vrouwen tien minuten na de rust op voorsprong. Romaissa Boukakar, die eerder deze week haar eerste profcontract tekende bij AZ Vrouwen, kopte binnen. Zo'n tien minuten later tekende Dewi Snippe voor de gelijkmaker. Daar leek het lang bij te blijven, tot aan diep in de blessuretijd

Demi Werther maakte de 2-1 en bezorgde SC Heerenveen Vrouwen zo een zege. De Friese club eindigt uiteindelijk als tiende in de Azerion Vrouwen Eredivisie. AZ Vrouwen moet het bij de terugkeer in de competitie doen met een negende plek.

Scoreverloop:
55' 1-0 Romaissa Boukakar
68' 1-1 Dewi Snippe
90+' 1-2 Demi Werther

Opstelling AZ Vrouwen: Booms, Mol, De Ridder (76' Woons), Stoop, Blom, De Vette (82' Kruijthof), Colin, Van Lunteren, Boukakar (67' Peereboom), Van der Most (66' Op de Weegh), Dekker (67' Zijp)

Opstelling SC Heerenveen Vrouwen: Resink, Van Vilsteren, Meijer, Schouwstra, Teijema, Snippe, Van Beijeren (87' Smit), Nassette, Werther, Ennema, Iedema (57' Van der Velde)

Lees meer:
0 reacties